Szállítás és fizetés

1.1 A teljesítés tárgyát képező szállítmányok (megrendelt áruk) a lehető legrövidebb időn belül kiszállításra kerülnek, a termékek elérhetőségétől és az eladó működési képességeitől függően. Az áru elérhetősége minden terméknél feltüntetésre kerül.

A küldemények feladása futárral általában a megrendeléstől számított 24 órán belül (max. 48 órán belül) történik, ez a választott szállítási és fizetési módtól függ, a kiszállítás a fuvarozó szállítási idejétől függően 2 és 4 munkanap között változik.

1.2 Minden vásárló e-mailben értesül a megrendelés állapotában bekövetkezett változásokról. A rendelés állapotát a rendszerbe való bejelentkezés után tudja ellenőrizni.

1.3 Az árut futárszolgálat szállítja ki a vevő által a megrendelésben megadott címre. Az áru szállítása mindig tartalmaz számlát.

1.4 Az áru személyes átvételre is átvehető a GEPO, s.r.o., M.R. Štefánika 34, 010 01 Žilina címen közös megegyezéssel.

1.5 A termékek tulajdonjoga a vételár elfogadásával és megfizetésével száll át a vásárlóra.

1.6 Az árut kizárólag a Szlovák Köztársaság területén szállítjuk.

1.7 Áruszállítás az Európai Unió tagállamainak területére, ill más országokban, előzetes jóváhagyás és kölcsönös írásbeli megállapodás alapján, postaköltség és csomagolás és/vagy árak egyéb szállítási feltételek a vevő és az eladó között az áru teljes árának és a postaköltségnek (SP árlista szerint) bankszámlánkra előre történő megfizetését követően.